Get Adobe Flash player

Iskolák Versenye - A visszavágó

2011.11.25. 07:00 P. kisokos

A tavalyi játék rendkívüli népszerűsége után az Erste Bank támogatásával ismét elindult a Pénzügyi Kisokos Iskolák Versenye a legnépszerűbb magyarországi online játékban, a Honfoglalóban. A tudásverseny szerves része a bank országos oktatási programjának a Pénzügyi Kisokos programnak.

Az egyik legnagyobb hazai lakossági bankként az Erste Bank kiemelten fontosnak tartja, hogy élen járjon a pénzügyi ismeretek terjesztésében. Ezért is indította el országos oktatási programját Pénzügyi Kisokos néven két évvel ezelőtt. A program egyik kiemelten népszerű része volt a tavaly decemberben debütált Iskolák Versenye játék, amelynek keretében 7000-nél is többen gyűjtötték az aranytallérokat egy hónapon át több mint 1300 középiskolának a Honfoglalón.
hon-iskola-kor-v1.jpg

Az idei verseny néhány napja kezdődött és év végéig tart, a legtöbb aranytallért szerzett középiskola pedig egy interaktív táblát kap, a második és harmadik helyezett iskolák pedig projektorokkal lesznek gazdagabbak. A játékban való részvételhez nincs szükség másra, csak hogy a játékosok a Honfoglaló felületén kiválasszák azt az iskolák, amelynek szeretnék gyűjteni az aranytallérokat.

A Pénzügyi Kisokos országos oktatási programot az Erste Bank 2009 májusában indította el. A program keretében a bank munkatársai és szakemberei egy osztályfőnöki óra keretében egy, a 12-18 éves korosztály számára összeállított – és a Magyar Nemzeti Bank által jóváhagyott – interaktív előadás keretében beszélnek a gyerekeknek az alapvető pénzügyi ismeretekről. Arról például, hogy mi a megtakarítás és a hitel, hogyan kell használni a bankkártyát, vagy, hogy miként lehet diákhitelt igényelni. A kezdeményezés sikerét jelzi, hogy a bank munkatársai több mint 240 előadást tartottak már több, mint 70 iskolában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzugyikisokos.blog.hu/api/trackback/id/tr723409362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Amire érdemes odafigyelned…

Tájékozódj!
Számolj!
Hasonlítsd össze az ajánlatokat!
Fontold meg őket!
Válassz tudatosan!
Változtass, ha nem vagy elégedett!

penzugyikisokos.hu

Facebook

Twitter

Friss topikok

Címkék

állampapír (1) atm (3) autó (1) bank (3) Bank (1) bankbetét (1) bankkártya (4) bankszámla (3) bérlet (1) beszedés (1) beszedési (1) betét (2) betétszámla (1) börze (1) bulechip (1) certifikát (1) család (1) csatornák (1) csoportos (2) Danks (1) daytrade (1) deviza (1) Diákhitel (1) diákhitel (1) diszkontkincstárjegy (1) divat (1) dollár (1) e-bankig (1) ebkm (1) egészség (1) elektronikus (1) előtörlesztés (1) Emese (1) Erste (5) erste (1) értékpapír (1) feltétel (1) fogyasztási (1) folyószámla (2) forint (1) futamidő (2) gazdaság (1) gépkocsi (1) hitel (11) hitelbiztosítás (1) hitelkártya (2) hitelkeret (1) hitelszámla (1) hozam (1) infláció (1) internet (1) játék (2) jelzálog (2) kamat (10) kamatmentes (1) keba (2) készpénz (2) kezelési (1) kincstárjegy (1) kisokos (1) kkv (1) kockázat (1) kód (1) kölcsön (4) költőpénz (1) költség (2) költségvetés (1) kötvény (2) küldetés (1) lakáshitel (3) lakástakarék (1) látra (1) lekötött (1) limit (1) lízing (1) maradványérték (1) MasterCard (1) megbízás (1) megtakarítás (5) milliárd (1) MobilePay (1) netbank (2) nyeremény (1) nyugdíj (1) oba (1) oktatás (1) öngondoskodás (2) önkéntes pénztárak (1) PayPass (1) pénz (4) pénzfelvétel (1) pénzügyes (2) pénzügyi (2) pin (1) profit (1) részvény (1) sms (1) spórolás (1) sport (1) sportgazdaság (1) személyi (4) személyi hitel (1) szóló (1) tartós (1) telebank (2) thm (1) THM (2) tőke (1) törlesztés (5) tőzsde (3) trader (1) váltó (1) végtörlesztés (1) visszlízing (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása